Get Adobe Flash player

Despre noi

Misiunea noastră

    Suntem o companie cu afinitate economico-ecologică, a carei misiune este să pună la dispoziţia consumatorului interesat, soluţii „la cheie“ în domeniul producerii de energie din resurse regenerabile, folosind tehnologii de vârf, de cea mai bună calitate şi la preţuri competitive.

Ne angajăm ca în toate întreprinderile noastre să contribuim la întreţinerea unui mediu curat care să asigure oamenilor un viitor sănătos şi bunăstare.

 

    Grupul de firme „green energy group” a fost creat cu misiunea de a pune la dispoziţia beneficiarului interesat soluţii „la cheie“, în domeniul producerii de energie din resurse regenerabile, folosind tehnologii de vârf, de cea mai bună calitate, la preţuri competitive. Oferim, in funcţie de solicitările beneficiarului, complet sau doar anumite servicii/lucrări: managementul proiectului – de la concept şi până la finalizarea investiţiei; studiu de fezabilitate; consultanţă pentru finanţarea proiectului; proiectare; furnizare de echipamente; execuţia lucrărilor – montaj; mentenanţă şi service.

Ne angajăm ca în toate întreprinderile noastre să contribuim la întreţinerea unui mediu curat, care să asigure oamenilor un viitor sănătos şi bunăstare.

Moto-ul Grupului :

Energie, Economie şi Ecologie, împreună pentru o planetă mai curată!

Din Grup fac parte societăţile: 

  • Wagner & Co. Solartechnik GmbH, Germania – Panouri termo şi fotovoltaice; 
  • AE Solar GmbH, Germania – Panouri fotovoltaice; 
  • REFUsol GmbH, Germania – Invertoare „on-grid”; 
  • DEGERenergie GmbH Germania – Trackere solare; 
  • PADCON GmbH – Cutii de joncţiune; 
  • ROPATEC SRL, Italia – Centrale eoliene cu turbină verticală; 
  • KIRSCHenergie GmbH, Germania – Cogeneratoare de înaltă performanţă; 
  • M Holding International Inc Ltd. SRL, România – Tehnologii pentru energii regenerabile; 
  • VALLON ELECTRIC SRL, România – Tehnologii pentru evacuare putere în SEN, documentatii pt. avize si autorizaţii ANRE, Transelectrica/Enel, etc.; 
  • Publitur SRL, România – Consultanţă pentru finanţarea investiţiilor, Studii de Fezabilitate, Consultanţă achiziţii contractare, Consultanţă implementare proiecte. 

Membrii grupului au experienţă îndelungata, realizând mai multe astfel de proiecte, care ar putea fi văzute, la solicitarea eventualilor beneficiari.

Exemplificăm un proiect în lucru pentru parc fotovoltaic :

Suprafaţa pe care se va amplasa parcul fotovoltaic: 6,524 ha 

Puterea instalată: 1575 kWp (150 de trackere x 42 panouri mono-crystalline Canadian-Solar x 250 Wp) 

Producţia medie anuală estimată de energie electrică: 2.400 kWh/an 

Valoarea estimată a producţiei anuale vândute: 643.200 euro (2.400 x 40 euro + 2400 x 6 cert.verzi x min. 38 euro) 

Valoarea estimată a proiectului: aprox. 3,95 – 4 mil. euro + TVA 

Aport beneficiar din surse proprii: 1 mil. Euro 

Diferenţa de finantat: aprox. 3 mil euro pt. investiţie, pe o perioada de aprox. 7-12 ani + aprox. 0,2 – 0,3 mil euro credit “tip punte” pt. TVA, pe o perioada de 5-6 luni. 

    Panourile fotovoltaice vor fi montate pe 150 de suporţi cu 2 axe (trackere) cu picior metalic cu diametrul de cca. 0,30m, suprafaţa ocupată/construită fiind de 150 x 3,14 x 0,15² = 10,6m². 

   De asemenea, se va folosi o suprafaţă de cca. 49m², pentru amplasamentul punctului electric de evacuare putere (post trafo 20/04kV) şi a transformatorului de 2500 kVA.

Amplasarea panourilor fotovoltaice pe stâlpi nu incomodează folosirea solului pentru agricultură sau creşterea animalelor, deci contribuie cu atât mai mult la păstrarea unui mediu curat. Nu in ultimul rand, in mod paradoxal, folosirea trackerelor face ca investiţia – conform analizelor noastre – sa fie mai eficientă.

Sigur că există şi posibilitatea montării acestor panouri direct pe sol sau acoperiş.

Comments are closed.